Articole

Taxe si Impozite

Taxe si Impozite

Actele normative prin care se instituie si se reglementeaza taxele si impozitele  sunt intr-un continu proces de revizuire si armonizare cu legislatia europeana.  Drept urmare Consult DHR asigura rezolvarea problemelor fiscale pe care le intapina clientii nostrii  oferind urmatoarele servicii:

  •  Informarea permanenta şi in timp util privind reglementarile din domeniul fiscal
  • Consultanta privind impozitele.  In cazul in care vreti sa infiintati o firma noua va vom ajuta sa gasiti cea mai buna alegere din punct de vedere fiscal. Daca sunteti firma deja infiintata vom identifica taxele si impozitele aplicabile afacerii dvs si vom cauta solutii pentru minimizarea lor.
  • Calcularea obligatiilor de plata. In functie de specificul firmei dvs, dupa inregistrarea documentelor primare in contabilitate vom calcula obligatiile de plata pentru fiecare taxa sau impozit in parte. Vom completa ordine de plata cu aceste sume si vi le vom trimite.
  •  Reglare fisa platitor. In cazul incare fisa dvs pe platitor nu corespunde cu ceea ce este in contabilitate vom regla diferentele in colaborare cu dvs si vom depune declaratii rectificative pt normalizarea situatiei. Veti primi aceasta declaratie rectificativa dupa ce a fost inregistrata.
  • Asistenta la controale. In cazul in care veti avea controale din partea statului si considerati ca aveti nevoie de asistenta, vom fi langa dvs pe durata controlului.
  • Consiliere privind divergentele cu autoritatile fiscale, calculul majorarii pt taxa de inatrziere, taxa suplimentara, penalitati; intocmirea contestatiilor la actele de control emise de organe ale autoritatii statului, in principal pentru mediul financiar-fiscal